بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

حملات پهپادی یمن به 2 فرودگاه سعودی

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات گسترده علیه دو فرودگاه سعودی «جازان» و «ابها» با استفاده از پهپادهای «قاصف k2» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن یکشنبه شب در یک نشست خبری گفت که روز یکشنبه عملیات گسترده پهپادی علیه دو فرودگاه سعودی «جازان» و «ابها» صورت گرفت.

وی در ادامه گفت که «عملیات نخست در فرودگاه جازان واقع در جنوب عربستان انجام شد که در آن آشیانه هواپیما و اهداف نظامی مهم و حساس هدف دقیق حملات پهپادی قرار گرفت».

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: «نیروهای یمنی در عملیات دوم خود نیز با استفاده از پهپادهای قاصف k2 به پایگاه‌های نظامی فرودگاه بین‌المللی حمله کردند».

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نظامی یمن، «یحیی سریع» در ادامه تاکید کرد که این عملیات‌ها باعث تعویق پروازها در دو فرودگاه مذکور سعودی شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن یادآور شد که حملات پهپادی در پاسخ به جنایت‌های دشمن و محاصره و ادامه حملات آن به ملت یمن انجام گرفته است.

 

وی تاکید کرد که «این عملیات‌های ارتش یمن و انصارالله ادامه خواهد داشت و اگر تجاوزات ائتلاف سعودی متوقف نشود، دشمنان ما در روزهای آینده حملات شدیدتری را شاهد خواهند».

این چندمین باری است که فرودگاه‌های جازان و ابها طی یک ماه اخیر هدف حملات موشکی و پهپادی یمن قرار می‌گیرند.

منبع :تسنیم

ارسال نظر